Juoksukoulu

Sepon liikuntapalvelut - Hyvinvointia yksityisille ja yrityksille! Ensimmäinen askel kohti elämän mittaista hyvää oloa on vain yhden puhelinsoiton tai sähköpostin päässä! Ota yhteyttä!

Sepon liikuntapalvelut tarjoaa vuosikymmenten ammattitaidolla laaditut henkilökohtaiset juoksuohjelmat ja opastukset niin vasta-alkajille kuin kokeneimmillekin konkareille. Olipa tavoitteissasi sitten hölkkäharrastukseen totuttelu ja pidemmät hölkkälenkit tai kestävyyskunnon parantaminen tai vaikkapa maraton, me autamme sinua!

Lue juoksukoululaisemme Marikan tarina ja tule luomaan kanssamme oma tarinasi!

”Kesällä 2011 otin tavoitteekseni oppia hölkkäämään pitkiä lenkkejä. Halusin parantaa kestävyyskuntoani ja madaltaa sykettäni, joka nousi Sepon kävelytestissä suhteellisen korkeaksi.

Alkutestissä selvitimme maksimisykkeeni, ja yhteisen juoksulenkin jälkeen Seppo laati minulle kolmen juoksulenkin viikko-ohjelman. Ohjelma vaihtui kahden viikon välein. Juoksimme 1-2 viikon välein yhdessä n. tunnin lenkin, jonka aikana sain palautetta esim. juoksunopeudesta. Itse huomasin nopeasti lenkkieni pidentyvän ja kahden kuukauden kuluttua aloittamisesta juoksinkin jo 15 km:n lenkin, kesälomalla kun oli aikaa panostaa juoksemiseen.

Tavoitteeksi kesäkuun alussa laitoimme Ruissalossa juostavan Ruisriikin, johon osallistuin 17.9.2011. Kymmenen kilometrin lenkki sujui helposti ja nautin tapahtumasta. Nyt onkin uusien tavoitteiden asettamisen aika. Ehkä ensi kesänä juoksen puolimaratonin!

Selkeät viikko-ohjelmat ja yhteislenkit tekivät harjoittelusta helpon. Ongelmiin sain aina soittamalla vastauksen. Suosittelen Sepon juoksukoulua kaikenkuntoisille ihmisille.” Marika Suovanen

Ensimmäinen askel kohti elämän mittaista hyvää oloa on vain yhden puhelinsoiton tai sähköpostin päässä! Ota yhteyttä!

Haluatko tietää lisää palveluistamme?

Työntekijöiden/työyhteisön hyvinvointi
Työssä jaksaminen
Juoksukoulu
Juoksuohjelma
Kuntokartoitus
Kuntoilu, lenkkeily
Kuntokoulu
Terveet elämäntavat ja hyvinvointi